Film- és férfimagazin

A Gomorrah sorozat főszereplője Marco D’Amore, Nápoly városban forgatta az év elején új filmjét, a Varázslatos Nápoly címmel.
Az alul látható kisfilmben, a spanyol negyedben sétál a művész.

A színész-rendező új dokumentumfilmje tisztelgés a nápolyi főváros előtt, és a “Magical Naples” címet viseli. A Mad Entertainment for Sky producereként, a főszereplők között is és a rendezést D’Amore vállalta.  A filmes díszlet a város különböző kerületeibe, különösen a Spanyol negyedbe és a Rione Sanitàba költözött, a legemlékezetesebb helyeket keresve. A film valójában a nápolyi hagyomány titkait és legendáit meséli el.

D’Amore: “Izgalmas projekt volt, imádom Nápolyt! Ez kétségtelenül a legkockázatosabb és legizgalmasabb projekt, amivel pályafutásom során szembesültem. A nagy dolgoktól való félelmet mérsékli az az öröm, hogy teret adunk a képzeletnek és a szabadságnak. Egy hónapig kint voltunk, hogy elmondjuk a városnak a helyeket és az embereket.”

Ez a második Marco D’Amore által rendezett film, a L’Immortale, a Gomorrah sorozat spin-offja után, amellyel elnyerte a legjobb új rendezőnek járó Ezüstszalagot. D’Amore rendezte a Gomorrah utolsó évadának rendezését is.

Kíváncsi vagyok rá! Imádom Nápolyt. Pont egy éve sikerült eljutnom a dél – olasz városba és a mai napig is él bennem a nyüzsi és minden egyes lüktetése a városnak!