Film- és férfimagazin

KÖVESS INSTAGRAMON IS, A MOSTANI RÉSZBŐL IS EGY KISEBB RÉSZ AZ OLDALON: ITT!

Minden héten egy – egy részt vesézek ki és írok le mindent a résszel kapcsolatban, képekkel és videóval, szereplőkkel, érdekeségekkel. Minden héten megpróbálok minél többet hozzárakni egy – egy részhez. A szereplőknek külön “menüpontja” lesz a honlapon, ahogy a maffiózók játéknak is. Készítettem családfát és még sok más érdekességgel leplek meg benneteket.

A rész címe: Senki nem tud semmit Eredeti cím: Nobody Knows Anything
Írta: Frank Renzulli
Rendezte: Henry Bronchtein

Csak úgy: a maffiózók, gengszterek között a #besúgó olyan mint egy felmosórongy! Akit elkapnak, inkább leüli az életfogytiglant – néha ártatlanul is -, de nem “köp”. Aki köp az tuti halott…, vagy nyomorúságos az élete, az élete végéig. Az egyik ilyen nagyon híres #SammyGravano (77 éves), aki a mai napig is él, bujkál az Egyesült Államok segítségével. 10 millió van a fejére kitűzve, vérdíjra. Ebben a részben el is hangzik a neve, amit megnézhettek a youtube oldalamon, kicsit lejjebb ott is van a link!

A rész rövid tartalma: Tony fülest kap, hogy emberei közül valakit beszervezett az FBI, és titokban rögzíteni akarja a maffiózók beszélgetéseit. A hírt Tony egyenesen Vin Makazian nyomozótól kapja, aki azt is megmondja neki, ki a tégla: Pussy. A hír Tony-t kétségbe ejti, hiszen az derül ki, hogy legrégibb barátai egyikét kellene meggyilkoltatnia s Ő ezt nem akarja, ezért inkább előtt bizonyítékot keres. Tony meghozza a fájdalmas döntést, azt azonban kiköti, hogy csak akkor szabad végérvényesen megszabadulni a besúgótól, ha megtalálják nála a lehallgató készüléket. Miközben elindul az akció, híre jön annak, hogy Makazian egy egész vagyonnal tartozik annak a Pussynak, akit feldobott Tonynál. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nincs köztük besúgó, de mégsem Pussy! Így valaki más az akit meg is találnak Jimmy Altieri személyében.
Livia bánatában (amit lehet rá mondani bármikor) olyan dolgokat kotyog el Juniornak, amival saját fia ellen uszítja őt…

A sorozat nagyon híres a rengeteg, különböző stílusú és válogatott jó zenéjéről.
Minden történet után csatolom a rész, érdekesebb zenéit is:

1 — Johnny Adams: “Walking On A Tightrope” – hallgasd meg!
2 — Johnette Napolitano: “The Highs Are Too High”
3 — The Hotheads: “Slide Slide”
4 — Smokey Robinson & The Miracles: “Mickey’s Monkey”
5 — Johnny Adams: “My Heart Is Hangin’ Heavy”
6 — J. Evans Quartet, Carla Helmbrecht: “Lick It Up”
7 — Latin Playboys: “Manifold de Amour”

Érdekesség: a sorozatban 28-an szerepeltek a #MartinScorsese, #Nagymenők című filmjéből!

Képek a részből:

Részlet:

TOVÁBBI részletekért kövesd be a youtube oldalt is, összes “csengővel”!