Film- és férfimagazin

 

Két fantasztikus sorozatot már ajánlottam Nektek és most meg is néztem mind a kettőt, szóval most már biztosan tudom, hogy mi is az amit kaptok az arcotokba, ha megnézitek őket! 🙂

Mayor of Kingstown – nincs még magyar címe!

#TaylorSheridan szerintem a mai filmes világ egyik leg coolabb arca. Iszonyat agya van, hisz a Sicario részeket ő írta, vagy az egyik kedvenc bankrablós filmem a Préri urait is, amit már ő dirigált (ahogy a második #sicariot is).
Emellett színészként is imádtam a Kemény motorosok megtért zsarujaként is.

Na szóval az írása alapján és direktori székekből (hol főrendező, hol “al” direktorként), de ott van a Mayor of Kingstown forgatásán. A Magyarországon kevésbé sikeres (, de az USA-ban óriási siker), a Yellowstone című sorozata utána kezdte el ezt a gengszter eposzt.

Rövid tartalom:  Kingstown egy olyan város aminek a legnagyobb bevétele az ott lévő börtönök fenntartása. Így az állandó feszültség a köztörvényesek és a jogot “betartó” egyenruhások és/vagy öltönyösök között folyamatos a feszültség. Van egy ember aki igyekszik fenntartani a békét a bűnözők, a rendőrök, és a börtönőrök között, ő a: “polgármester”!…, de nem a hivatalos, hanem egy olyan aki ebből egy kicsit “profitál” is! 🙂
Nagyon komoly ellentétbe hozza a főszereplő folyamatosan egyre izgalmasan egymásnak feszülő ellenfelek közötti pörgését, és az édesanyja börtönbe oktatott szerepét és a mondandóját. Egyszerűen lenyűgöző az összehang vagy az ellentét, nem is tudom pontosan mi.

Jövőre érkezik a második évad! Nagyon váróóóóós!!

Részlet: kis részlet a filmből az instagram oldalunkon: ITT!

Előzetes:

Narco angyalai – Narco-Saints, 수리남

Nagyon szépen fel van építve a dél -koreai sorozat ami Dél – Amerikában egy létező mini államban játszódik, amiről eddig nem is tudtam. Ez az egyik érdekessége filmnek, a másik a nagyon komoly tény, hogy az egész sorozat egy valós eseményeken alapszik.

Rövid tartalom: a délebbre fekvő Koreában sínylődő, szegény sorsból érkező piti tolvaj és kuplerájt vezető főszereplő már nagyon nehezen tartja el családját és közben a helyi rendőrökkel is konflikustba kerül. Egyszer csak barátja felajánlja ötletét neki, hogy eljuttatja dél – amerikai országba ahol először egy halkereskedést vezetnek, majd egy átverés miatt elkezdnek kábítószerrel üzletelni…

Érdekesség: van is egy videóm a Maffiózók Sopranos youtube oldalamon, amiben szerepel is a dél – koreai gengszter csávó: Klikk IDE!

Részlet: