Film- és férfimagazin

A rész legjobb dumája:
” – Carmela várjál szépen kint!
– Fogd be a szád Tony!
– Nincs választása Tony, nincs biztonságban sem az utcán, sem a börtönben.
– Elé volt ebből a beszélgetésből!”

KÖVESS INSTAGRAMON IS, A MOSTANI RÉSZBŐL IS EGY KISEBB RÉSZ AZ OLDALON: ITT!

Minden héten egy – egy részt vesézek ki és írok le mindent a résszel kapcsolatban, képekkel és videóval, szereplőkkel, érdekeségekkel. Minden héten megpróbálok minél többet hozzárakni egy – egy részhez. A szereplőknek külön “menüpontja” lesz a honlapon, ahogy a maffiózók játéknak is. Készítettem családfát és még sok más érdekességgel leplek meg benneteket.

Sima és eredeti cím: #Isabella
Írta: Robin Green és Mitchell Burgess
Rendezte: #AllenCoulter

Csak úgy: Allen Coulter rendező volt nekem az egyik nagy kedvencem a sorozatban, akik rendezték. Tizenkét (12) alkalommal volt ő a székben dirigálni és, ha valaki megnézi milyen részeket készített ő, akkor fog derülni, hogy miért is!

A rész rövid tartalma: Tony egyre depressziósabb, nem akar találkozni senkivel sem! Carmelával sem a gyerekekkel sem, elhanyagolja a munkáját, nem törődik saját magával sem. Az emberei közül a legjobban Chris aggódik, hogy mi van az erős Soprano vérrel!? Dr. Melfi pedig még több gyógyszert ad neki, mert attól biztos sokkal jobb lesz.
Tony találkozik a szomszéd házra vigyázó, Olaszországból érkezett rendkivűl csinos diáklánnyal, Isabellával, aki ugyanabból a kis faluból származik, ahol valamikor Tony egész családja élt.
Tony gyengeségét kihasználva Junior bácsi bérgyilkosai megtámadják, hogy végezzenek vele! Azért nem olyan gyenge Ő megakadályozza, de még így is bekerül a korházba, mert nekimegy egy álló autóba. Kórházba kerülése és ez a “kis” kaland kihozza belőle régi, elveszettnek hitt énjét. Mikor rájön, hogy Junior bácsi bérelte fel a két gyilkost, Ő már tudja mit kell tennie…

A sorozat nagyon híres a rengeteg, különböző stílusú és válogatott jó zenéjéről.
Minden történet után csatolom a rész, érdekesebb zenéit is:

1 — Tipsy: “Ugly Stadium”
2 — Thornetta Davis: “Cry”
3 — Garbage: “Temptation Waits”
4 — Tindersticks: “Ballad of Tindersticks (Ballad–N.Y.) ”
5 — Al Di Meola: “Milonga del Angel”
6 — Cream: “I Feel Free” – hallgasd meg:

Érdekesség: a mozicsatorna – #HBO – aggódott, hogy a Sopranót, szópránónak fogják majd hallani vagy értelmezni, ezért rakták bele a logóba a pisztolyt, nehogy zenés sorozatnak higgyék a The Sopranos részeit! 🙂

Képek a részből:

 

Részlet (megint sikerült egy jó kis vágást készítenem, kíváncsi vagyok a véleményetekre, írjátok meg kommentbe):

 

 

 

TOVÁBBI sorozat videókért és részletekért kövesd be a youtube oldalt is, összes “csengővel”!