Film- és férfimagazin

KÖVESS INSTAGRAMON IS, A MOSTANI RÉSZBŐL IS EGY KISEBB RÉSZ AZ OLDALON:ITT!

Minden héten egy – egy részt vesézek ki és írok le mindent a résszel kapcsolatban, képekkel és videóval, szereplőkkel, érdekeségekkel. Minden héten megpróbálok minél többet hozzárakni egy – egy részhez. A szereplőknek külön “menüpontja” lesz a honlapon, ahogy a maffiózók játéknak is. Készítettem családfát és még sok más érdekességgel leplek meg benneteket.

A rész címe: Műbalhék, eredeti cím: Boca
Írta: Jason Cahill, Robin Green és Mitchell Burgess
Rendezte: #AndyWolk

Csak úgy: az első éved kilencedik részében eléggé sok minden történik, ami előrébb viszi a sztorit a Soprano család életében és Tony másik családjában is. Meadow csapattársa egy nagyon komoly pedofil botrányba kerül, amit a tini lánynak eléggé nehéz kezelnie. Ahogy a családfő megtudja ezt komoly döntésre szánja el magát, de utána még sem teszi meg…, közben még ugye ott van Junior bácsi kisebb “benyalási” problémája! 🙂

A rész rövid tartalma:  Junior elhatározza, hogy egy időre elszöki a bírósági vádemelések és azok terhei alól és szerelmével, Robertával együtt Boca Raton, tengerpartjára megy. Junior és Roberta 16 éve vannak együtt és ő az egyetlen személy, akinek meg tudja mutatni a gyengéd és finoman szólva “adakozó” oldalát. Ennek ellenére, Junior figyelmezteti, hogy ha valaha is beszélt a szexuális életükről valakinek, mindketten “kapni fognak tíz sorozatot”.

Eközben Meadow tud egy titkot az egyik barátnőjéről. A fociedzőjük szeretkezett a lánnyal és Meadow végülis elmondta ezt Tonynak és Carmelának. Meadow azt akarta, hogy az edzőt elpaterolják és Tony több volt, mint készséges, hogy ezt megtegye véglegesen.

De mielőtt megtehette volna, a zsaruk letartóztatták az edzőt és Tony valójában megkönnyebbült, hogy egyszer az életében, senkit nem kellett bántania.
Ami Robertát és Juniort illeti, Tony megtanulta, hogy a bácsikája “kifejlesztette az ízlését őrá”. Most ő és a bácsikája tudják egymás legmélyebb és legveszélyesebb titkát, és egy golfmeccs alatt felbosszantották egymást és nem-annyira-burkolt célzásokat tettek. Junior elég mérges lett Tonyra ahhoz, hogy komolyan gondolja, hogy kinyíratja őt.
És Roberta? Junior ejtette őt azáltal, hogy egy citromos, habos süteményt dobott az arcába.

Mellesleg, olaszul a “boca” “szájat” jelent és kifizetődik, ha tudod, hogy mikor tartsd a Tiédet.

A sorozat nagyon híres a rengeteg, különböző stílusú és válogatott jó zenéjéről.
Minden történet után csatolom a rész, érdekesebb zenéit is:

1 — Little Steven: “Can’t You Feel The Fire”
2 — B-Tribe: “Ahoy”
3 — Rocio Durcal: “Frente a Frenta”
4 — The Spaniels: “Little Joe”

Érdekesség: az #IMDB oldalán a mai napig is a TOP 10-ben van a sorozat!

 

Képek a részből:

Részlet: