Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az az igazság, hogy most szeretnék elkezdeni ömlengeni és csak arról írni, hogy miért is érdemes filmeket nézni és akár filmekkel foglalkozni! 🙂  Épp tegnap néztem meg a film első részét (ismét), amiről egyszerűen nem tudok rosszat írni. Minden jó a filmben. A színészek, a kép, a forgatókönyv, a rendezés, egyszerűen passzol minden. Nincs túljátszva egyik szerep sem, néha nagyobb mondandókat is jobban elérnek a színészek, egy – egy pillantással, vagy csak csenddel, mint egy hosszabb monológgal, vagy párbeszéddel. No ebben a filmben többet játszanak a színészek a csenddel, mint a sok beszéddel! Fantasztikus a forgatókönyv és zseniális a rendező Denis Villeneuve (Fogságban, Érkezés, Szárnyas fejvadász 2049), ahogyan elkészített a filmet és irányíthatta ezt a fantasztikus négyest; Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Jon Bernthal!

Na és mindenre megjött a film következő része; Sicario –  Soldado. A film első előzetese már most annyira brutális és kemény, hogy azt leírni sem lehet…, ha csak az előzetesben összegyűjtve lettek a kemény részek, már akkor is babatibb lesz, mint akármelyik másik hasonló film (ami lehet nincs is). A rendezői székben ezúttal az a Stefano Sollima ült, aki nem kisebb filmeket rendezett, mint:  a Suburra, a Gomorra és az A.C.A.B. – Minden zsaru rohadék…, szóval egy műfaj rajongóval lett készíttetve…, látszik az előzetesből.

A zseniális első rész forgatókönyve után a második részt is Taylor Sheridan írta. A főszerepeket, a két “stabil” mellett – Brolin és Del Toro-, Matthew Modine, Catherine Keener és Jeffrey Donovan lesz. A Soldadot 2018. június 29-tól vetítik az USA-ban. Nagyon – nagyon reméljük, hogy nálunk is mihamarabb megérkezik!

Nézzétek meg az új rész előzetesét (s utána az elsőt is, amit kötelező filmnézést is jelent!).

Digoka

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

2 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.