ARANYÉLET – III. záró évad
Mivel is kezdhetnénk, mint a magyar siker sorozattal az #Aranyélet III. évadának, sajnálatos módon a befejező évada.
Második évad után egy nagyobb téli álomra szenderült a sorozat. Azonban a mozicsatorna 2018. nyarán bejelentette, hogy visszatér a kultsorozat, méghozzá minden korábbinál keményebben beleállva az aktuálpolitikába is.

Visszatérnek a sorozatba Thuróczy Szabolcs (Miklósi Attila), Ónodi Eszter (Miklósi Janka), Döbrösi Laura (Miklósi Mira), Olasz Renátó (Miklósi Márk), Végh Zsolt (Gáll Ferenc), Danis Lídia (Jakab Erika főhadnagy), Rajkai Zoltán (Zebegényi Géza), Fekete Lovas Zsolt (Mátyás Pista), Hevér Gábor (Szendrák Dénes) és Trill Zsolt (Fazi). Még akik csatlakoznak a filmhez; Fullajtár Andrea által alakított államtitkár, Boros Zsuzsa, valamint Gáll Feri lánya, Bianka is (őt ezúttal Staub Viktória alakítja). Új karakterekre is jönnek: Bakonyi Csilla egy helyi újságírót alakít, aki komoly összetűzésbe kerül Miklósiékkal, Borovics Tamás pedig roma nagyvállalkozóként tűnik fel a sorozatban.

A sorozat előzetes mellé megkapjátok még Flour Tomi zenéjét is, ami a sorozat zenéje is egyben!

 

NAGYPÁLYÁSOK (eredeti cím: Ballers) – IV. évad

Már a nyáron elkezdődött a negyedik évad, lassan az utcsó részt is leadja az HBO, de én azért még remélem, hogy megnézitek a téli hidegekben! Nagyon ajánljuk, az új évadot ami még mélyebbre ás az amerikai futball extrém világába vezeti a nézőt. Spencer (Dwayne ‘The Rock’ Johnson) és társa az elveiket megtagadva elfogadnak egy üzleti ajánlatot, hogy Las Vegasban indítsanak foci franchise-t. Jason próbálja összehozni Spencert egy tehetséggel…
Óriási ez a sorozat, nagyon érdemes akár visszamenőleg is megnézni minden rész, hisz csak 26-27 perces egy rész!

 

A TÖRVÉNY NEVÉBEN (eredeti cím: TRUE DETECTIVE) – III. évad

Az első évad Matthew McConaughey és Woody Harrelson szereplésével, annyira lenyűgözött, hogy a második gyenge mivoltja ellenére is csak pozitív magasztalásokkal tudok nyilatkozni róla. Végig sza@á izgultam magam. A második évadban mindenki nagyon jól játszott, de még is nekem a a gonosz szerepében “tündöklő”, humor-király Vince Vaugh volt a sorozat sztárja. Colin Farrell szerintem hozta a filmhez illő és kellő színészi tehetséget, míg Rachel McAdams és Taylor Kitsch nem nyújtott semmi extrát, de nem is voltak rosszak, ők kellettek ezekre a szerepekre és ennyi.
Az új évadról egy kicsit bővebben majd később, most egyenlőre csak örüljünk az előzetesnek és várjuk az új évadot.

 

 

Amiket még ajánlunk:
1. Birmingham bandája (eredeti cím: Peaky Blinders…, 1., 2., 3., s már megy a 4. évad is!)
Szóval nem kicsi, de annál nagyobb lelkiismeret furdalással küszködve, írok most minden szót, hogy öt évvel a sorozat kezdése után van pofám majd elkezdeni ömlengeni, amikor már öt éve is megmondták, hogy egy frenetikus sorozattal állunk szembe.

Unokaöcsém, már évek óta küldözgette a jobbnál – jobb videókat és leírásokat a már futó és egyben mindenkinek nagyon bejövő sorozatról. Fittyet hányva erre, csak legyintettem és most láss csodát végig néztem az összes részt. FRENETIKUS!
Tessék mihamarabb nektek is megnézni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Szégyentelenek 9. évad (eredeti cím: Shameless)

Nem is tudom mit is kéne írnom erről a sorozatról? Ez a sorozat ami nem csak az USA-ban, de a világ számos országában vezető nézettségű. Kis hazánkban, ha nem is így van, de rengetegen követik, ahogyan mi is, mert egy kultikus és egyben érdekes, vicces, változatos és minden más egyéb jó amit rá lehet egy sorozatra sütni.

Nézzétek ti is most már a 9. évadot.

3. Narcos – november 16-án indul az új évad. Ez a rész már Mexicóban játszódik, az elmúlt szezonokhoz hasonlóan igaz történet alapján.

Diego Luna és Michael Pena is csatlakozott az új részekhez. A Narcos: Mexico címet viselő évadban a Guadalajara-kartell áll majd a középpontban, amelynek a vezetője, a mexikói keresztapa, Miguel Angel Félix Gallardo (inkább csak utóbbi kettőt használta), a modern mexikói drogbiznisz alapjainak lerakója.

Diego Luna Félix Gallardot, még Michael Pena egy Enrique ‘Kiki’ Camarena nevű DEA ügynököt alakít majd a november 16-án érkező sorozatban.

[poller_master poll_id=”19″ extra_class=””]

1 hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

  • Sziasztok!

    Egy cseppet megkövetem (és egyben meg is kövezem!!! 🙂 🙂 ) magam, mert egy nagyon fontos sorozatot kihagytam a felsorolásból, ami a Ray Donovan névre hallgat és a Maffiózók, ha nem is utódja, de igen jól párosítható a kettő sorozat egymáshoz!

    A 6. évadot játsza az #HBO és mi már nagyon vártuk! Íme az előzetese: https://www.youtube.com/watch?v=MFdO0s1K1EM&t=17s

    #RayDonovan #sorozat #maffiozokhu