Lassan, de biztosan itt az év vége itt van a sok szabadság és jönnek a filmek dömpingjei is. Kevesen tudják, hogy nem csak ezért van ám sok film ilyenkor év végén, hogy nekünk filmnézőknek “kedveskedjenek” a filmesek, hanem mert az Oscar-díjra “hangolódnak”, próbálkoznak még beleférni a versenybe.

No, de mindegy is, íme három heti filmbemutatót, amit mi ajánlunk:

  1. Premier előtt sikerült megnéznünk A Grincs című remekművet! Egyszerűen fantasztikus mese. Lenyűgöző képi világgal, a legapróbb kidolgozással és fantasztikus szöveggel, rendezéssel. Nagyon – nagyon tetszett, tessék minél többen elmenni rá, gyerekekkel, de minél több felnőtt is, mert őrjítően #gangszta benne #agrincs!

     

  2. A második filmet még nem láttuk, de biztosan megnézzük az elkövetkező pár napban, a Robin Hood újragondolása. Már csak az összehasonlítás jogáért, a régi filmekkel, ami nem biztos, hogy pozitív hozzáállás, de egyenlőre így gondoljuk. Pörgős, jó színészekkel, reméljük a film is jó lesz.

     

  3.  A harmadik, pedig egy magyar film: a #BUÉK! Aminek meg kiváltképp örülünk és őt ajánljuk a legjobban, mert nagyon szeretjük Goda Krisztinát és semmi más! 🙂

[poller_master poll_id=”20″ extra_class=””]

Szólj hozzá....

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.